Provence - Villa Fleurie

Huset og hagen

Huset

Huset er en helårsbolig som ligger i et etablert boligområde i åssiden vest for sentrum av Trans en Provence. Et oljefyrt sentralvarmeanlegg sørger for behagelig inneklima året rundt.

Hagen

Svømmebassenget Svømmebassenget

Villa Fleurie har en have på ca. 1,8 mål med stor fastmurt grill, diverse terrasser, kjøkkenbalkong med utsikt utover Trans og en masse blomster og trær av ulike slag, blant annet akasier, platantrær, fikentrær, aprikos og kirsebær.

Et automatisk vanningsanlegg sørger for at haven alltid er grønn og frodig.

På husets vestside er det et stort og innbydende bassengområde. Selve bassenget er 8x4 meter, dybden varierer fra 1 til 2 meter.


Innkjørselen Innkjørselen
Svømmebassenget Svømmebassenget
Hagen Hagen
Hagen Hagen
Hagen Hagen
Hagen Kveldsstemning

Stua

Stua Stua
Stua Utgang til terrasse
Stua Spisestua

Stua har langbord med spiseplass til inntil 10 personer, en sittegruppe med sofa og lenestoler, TV med franske, norske og en del internasjonale kanaler. Utgang til terrasse møblert med et spisebord med spiseplass til 8/10 personer.


Kjøkkenet

Kjøkkenet Kjøkkenet
Stua Frokostbalkongen

Huset har et lyst og moderne kjøkken med amerikansk kjøleskap (isbitdispenser), oppvaskmaskin, fireplaters komfyr (gass/elektrisitet) og god stekeovn. Utgang til liten frokostbalkong. Kjøkkenet er velutstyrt med hensyn til panner, kasseroller, glass, tallerkner, bestikk og manuelle kjøkkenredskaper.


Soverommene

Soverom Det blå soverommet
Soverom Det gule soverommet
Soverom Det hvite soverommet

Huset har tre soverom med to sengeplasser på hvert rom. Rommene har rikelig med skapplass. Et rom har utgang have.

I tillegg finnes det fire ekstrasenger. Huset har i alt 10 sengeplasser og passer både for en og to familier.


Badet

Badet Badet

VillaFleurie har et stort og moderne bad med to vasker, dusj, toilett og bidet. Det er et separat toilett i første etasje og en enkel dusj og toilett i husets underetasje.


Norwegian pages

Provence - stemning